Студио София

детокс

Прочистване на организма, детокс - това е гаранция за красота и добро здраве.


Наблюдавате ли загуба на сила, редовно главоболие, хронична умора, нервност, отслабен имунитет, излишното тегло, тежеста в корема, трудности с хожденето в туалетната... И колкото повече чакаме и мислим че това не е важно, толкова по-сериозни здравословни проблеми ще възникнат. За да не се случи това и тялото ни да остане младо и енергично възможно най-дълго, е необходимо редовно да извършваме „генерално почистване“ и да прочистваме тялото си от натрупаните шлаки и токсини.

 

Първо, нека разберем какво представляват токсините, отпадъците, шлаки. Това са вредни вещества и отрови, които се натрупват в тялото ни. Води до появата им:

 

1. Лоша екология

Растения и фабрики, които замърсяват околната среда, мръсен въздух в столичните райони от огромен брой автомобили, компютри, рутери и мобилни телефони, които създават електромагнитно излъчване - всичко това несъмнено води до негативни последици за нашето здраве.

 

2 лошо качество на вода и храна

 

Всички вече знаят, че повечето продукти, продавани в магазините, са пълни с консерванти, хормони, подобрители на вкуса, изкуствени подсладители, аромати, оцветители и т.н. А плодовете и зеленчуците се третират с пестициди и хербициди. И ние не можем без храна, не можем да не ядем нищо.

 

3. Паразити в нашето тяло

 

Всеки, който е щастлив собственик на домашен любимец, знае, че трябва редовно да преминава през антипаразитна програма. Но хората са също толкова податливи на този проблем. Ние не живеем в стерилен свят. Паразитите могат да проникнат в тялото ни от храната, през кожата. Всъщност този проблем е много по-често срещан, отколкото повечето хора си мислят. Не е задължително всеки да има двуметрова тения вътре. Но например всеки десети се е срещал с такова заболяване като лямблиоза. Има огромен брой паразити (разновидности на червеи, протозои, бактерии, гъби), които могат да живеят в човешкото тяло и да го отровят отвътре. Ето защо е изключително важно антипаразитните програми да бъдат включени в програмите за детоксикация и почистване.

 

4. битови химия и козметика

 

всеки ден трябва да се справяме с най-опасните за здравето химикали, съдържащи се в битовите химикали, като формалдехид, амоний, анионни повърхностноактивни вещества и др. Те навлизат в тялото ни през кожата, дрехите и съдовете.

 

А съвременната козметика крие много опасности. Например, сулфати, силикон, масла, произведени от нефт, алуминий, багрила и др., Съдържащи се в кремове, шампоани, лосиони и друга козметика.

 

5 Синтетични мебели, облекло, играчки

За съжаление пазарът на потребителски стоки продава огромно количество токсични неща, които ни тровят.

 

6 Лекарства

 

Тези болести, които преди 50-100 години се смятаха за фатални, сега се лекуват успешно. Но в същото време самолечението при обриви и честата употреба на химически лекарства водят до странични ефекти и натрупване на токсични вещества в организма, които организмът не може да премахне сам.

Ето само някои от симптомите на замърсяване на тялото:

- лош дъх и телесна миризма,

- главоболие и умора на тялото,

- апатия, сънливост, депресия,

- подуване на корема, метеоризъм, запек и други стомашно-чревни проблеми,

- обрив по кожата от всякакво естество,

- чести настинки, болки в гърлото, остри респираторни инфекции, остри респираторни инфекции, грип,

- проблеми в областта на сърдечно-съдовата система,

- честа кашлица,

- чести стоматити, кървене на венците,

- образуване на камъни в жлъчката и камъни в бъбреците, възпаление на жлъчните пътища и пикочните пътища,

- различни астматични прояви и др.


Ако поне една от тези точки присъства в живота ви, тогава е време да помислите и да започнете да променяте нещо в начина си на живот.

За да стане това лесно, удобно, ефективно и без промяна на обичайния ритъм на живот, има целенасочени програми. Те са проектирани, като се вземат предвид всички нюанси в работата на тялото, поради което резултатът винаги е най-добрият.

Сън, балансирано хранене, физическа активност - всичко това тече през живота и прави качеството му много по-високо.

Но винаги ли е в съвременния свят, че можем да осигурим всички тези компоненти на правилното ниво? По-често се среща напълно различна картина - заседнала работа, постоянен стрес, бързо хранене в движение. В резултат на това тялото не може да се справи и просто крещи за помощ.

 

 

 

 

По този начин предимствата на новата 14-дневната програма "Детокс" са очевидни:

- само за две седмици тялото се обновява и подмладява,

- с вас ще работят всеки ден диетолог, треньор

- контрол от нутриционист, доктор

- треньор ще подбере специално за вас онлайн тренировки за да изчистиш лимфата по-добре

- без стрес, стрес, сложни диети, отравяния от обичайния ритъм на живот,

- Разширени формули за детоксикация, които са нежни, но супер ефективни.

- събрани са многокомпонентни продукти, които, от една страна, ни помагат да спестим много (много скъпо е да купуваме отделно такова количество активни вещества), а от друга, те усилват дейстието на другия и гарантират добър резултат.

Какво получават хората в резултат след използване на програмата:


- Прилив на енергия и сила

- Чиста, свежа, младежка кожа

- Отражението в огледалото е два пъти по-младо

- Целият храносмилателен тракт работи като часовник

- Тялото е стегнато, оставя допълнително натоварване не само от проблеми, но и от килограми

- Идва дългоочакваната бременност (за която тази тема е от значение)

- Различни алергии преминават

- Сънят и емоционалното състояние се нормализират

- Общо почистване на целия организъм

- Намалява биологичната възраст


Поетапната и физиологична програма за прочистване на цялото тяло вече е привързана към много привърженици на здравословния начин на живот по целия свят. И сега, подобрена формула, по-лесно преминаване. Програмата е създадена от същия брилянтен учен Алберт Зер и поема мъдростта и ефективността на билковите формули, съвременните технологии и стандартите за качество на GMP.


Противопоказание:
бременност, кърмене, остри възпалителни заболявания на стомашно-чревния тракт, запушване на стомашно-чревния тракт, язва. Моля не правете детокс без контрол. Това не е безопастно. Затова ние работим заедно с доктори.Ако искаш да получиш -20% - пиши към мен.


За по-подробна информация и лични съвети, моля свържете се с мен:Viber, Telegram, What'sApp: +359878708025