Моята цел като «Мисис Бургас 2020»

Моята цел като «Мисис Бургас 2020»

31 мая, 2021 0 Автор Студио София

След 10 години практика в работата ми като треньор, диетолог, забелязах, че най-големият проблем е ЗАСЕДНАЛИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ и това с какво ХРАНИМ клетките си.
Моята цел като "Мисис Бургас 2020" мога да осъществява само ОНЛАЙН (за съжаление, тази година нямам друга алтернатива). Качвам всичко на моя ютуб канал: Studio Sofia. И подготвих още много онлайн проекти за Вас.

Ако ми съобщавате често, че с моите видео здравето Ви се е подобрило - тогава ще знам, че правя всичко правилно и ще продължавам в същия дух. Сега всички се страхуват от коронавируса. Аз не съм доктор и не мога да помогна с лечението. Но мога да помогна с друго: да ставате по-здрави, по-красиви, по-силни, да не боледувате и да имате по-силна имунна система. Да, това може да се направи с помощта на тренировки и здравословно хранене. Защото движението - това е основната тайна за здравето. Мислиш, че това не е важно?
Затова направих това видео, в което обяснявам защо движението е толкова важно. На колкото повече хора успея да предам тези знания, толкова повече здрави и щастливи жени ще има в България.

Така че ще бъда благодарна:
1. Абонирай се за нашия канал

Коя е най-голямата тайната за здраве, красота и щастие?
Това е – ДВИЖЕНИЕТО. Защо?

Много често чувам, че тренировките са само за жени, които искат да отслабнат. Но това е голяма грешка. Да, тренировките помагат за отслабването, но това не е основната им функция. Тренировките помагат за цялото тяло: за лимфната система, за имунитета, за кръвоносната, репродуктивната, нервната ситема, - и това далечо не са всички плюсове.
Мисля, че с помощта на това видео ще променя мнението ви относно тренировките и ще ви мотивирам  да тренирате.

Персонализирана Онлайн тренировъчна програма за вкъщи + Индивидуален хранителен режим

✔ получаваш всеки ден линк на онлайн тренировка и я правиш, когато и където ти е удобно (тренировки, съобразени според твоите лични предпочитания, цели, възраст и свободно време).
✔ аз, диетолог, анализирам твоето хранене. пиша какво трябва да променим, а какво - не.
✔ видео - съвети за всичко касаещо здравословния начин на живот
✔ пчихологически упражнения
✔ медитации
✔ ще разкрия различни тайни за отслабване.
✔ индивидуален подход
✔ онлайн поддръжка 24 часа.

Не се колебайте, а започнете сега! С - 40% !

Искаш да пробваш 3 дена безплатно?
БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН ПАКЕТ "3 стъпки до тялото на мечтите ти" Само кликни на този линк, напиши ми: "искам 3". И ще получиш цялата информация + подарък от мен.
И ще получиш:
1. "Пътят към стройното тяло започва от главата" + медитация за отслабване
2. Онлайн тренировка (когато и където е удобно за теб)
3. Основната грешка при отслабване.Само кликни на този линк, напиши ми: "искам 3".