Подготовка за конкурс «Мисис Бургас 2022»

Подготовка за конкурс «Мисис Бургас 2022»

8 февраля, 2022 0 Автор Студио София

За предстоящия конкурс беше заснета специална фотосесия с носителката на титлата Мисис Бургас 2020 г и нейните подгласнички.

Организаторите напомнят, че кастингите са до края на м. Февруари, затова, ако има все още желаещи дами да станат част от това мероприятие имат възможност да подадат своята заявка на страницата на конкурса във Фейсбук, както и на e-mail: mrsburgas@gmail.com. Заради огромния интерес тази година до участие в конкурса ще бъдат допуснати повече кандидатки. Коя ще бъде новата най-красива омъжена жена на Бургас ще стане ясно на 24- ти март.

Най- престижният конкурс за омъжени красавици в морския град ще се проведе по традиция в навечерието на Благовещение. Домакин на пищното модно събитие ще бъде изцяло реновирания и модернизиран Бизнес хотел България. Заради огромния интерес и големият брой участнички, четирите конферентни зали на хотела ще бъдат обединени в една и преобразени до неузнаваемост, за да могат всички желаещи бургазлии и гости на града да станат част от прекрасното събитие.

За предстоящия конкурс беше заснета специална фотосесия с носителката на титлата Мисис Бургас 2020 г и нейните подгласнички. Снимките бяха дело на талантливата бургазлийка Яна Гергова, която има невероятни идеи и владее перфектно обектива. Трите грациозни дами- София Мазуренко, носителка на титлата Мисис Бургас 2020 г и нейните подгласнички Деси Тишева и Мария Вълчева бяха облечени в уникалните рокли на известната бургаска дизайнерка Мария Диомова. Тоалетите са част от новата колекция на Мария и бяха представени за първи път чрез фотосесията за конкурса Мисис Бургас 2022 г. Прекрасната визия на красавиците беше допълнена с невероятните прически, дело на Тодор Тодоров от „Studio Extravaganza“, а за грима им се погрижи Ива Петкова. Прекрасната обстановка на Бизнес хотел България и усещането за лукс успяха да създадат една наистина уникална атмосфера, която си проличава и от снимките за конкурса. Търпението на персонала и приятелското отношение от мениджърите на хотела допринeсоха за настроението и еуфорията на целия екип, който беше ангажиран за фотосесията на конкурса Мисис Бургас 2022 г.

«Смятаме, че след близо три години тежки епидемиологични ристрикции, заради Ковид, хората заслужават да си отпуснат душите и да станат част от тази красива модна еуфория. Наясно сме, че и в момента ситуацията заради пандемията е тежка за всички ни, но живота е по- силен от всички пандемии, които са преминали и са познати на човечеството. Именно пораади тази причина, държим конкурсът Мисис Бургас 2022 г да се проведе в навечерието на Благовещение, християнския празник, който отбелязва зараждането на живота. Такава беше наложената преди години традиция. Ние не твърдим, непременно, че красотата ще спаси света, но твърдо вярваме, че в такива особени времена хората имат нужда от повече красота, от повече сплотеност, от много вяра, и от повече специални моменти.»- категорични са организаторите на конкурса.