Онлайн пакет «Studio Sofia» —  Какво е това?

Онлайн пакет «Studio Sofia» — Какво е това?

11 сентября, 2021 0 Автор Студио София

Онлайн пакет "Studio Sofia"

 

— КАКВО Е ТОВА?

Онлайн тренировки

Видео съвети

Анализ на вашето хранене

Как да си съставя план - онлайн тренировки?

 

В момента в YouTube има много видеоклипове. И просто да правите всички видеоклипове наред е голяма грешка. Тъй като най-важното е: какви тренировки правите, в каква последователност, каква структура, кое е подходящо точно за Вас … И това може да се измисли и състави като план само от професионален треньор. Последователност, структура за тренировки специално за Вашата цел. В нашата програма ние обмисляме последователността на тренировките, структурата, стила, над кои части на тялото ще работим, всичко е строго индивидуално за всеки клиент. Всяка тренировка е уникална, нейният план се изготвя от професионалисти, по целта, физическите и времевите възможности на клиента. Една тренировка може да включва, както силови натоварвания, така и например елементи от пилатес, стретчинг и други силови, кардио дисциплини, което Ви позволява да направите тренировката максимално ефективна за всеки отделен клиент.

Онлайн съпровождане. Какво е това?

 
 
 
 
 

Това е онлайн комплексна поддръжка на резултата. Тук не става въпрос само за онлайн тренировките, а за цялостната поддръжка, която се включва: — анкетиране, фитнес тестване и поставяне на цели; ⠀ — изготвяне на индивидуална програма за обучение. — хранителна подкрепа, контрол от диетолог, съвети за хранене; — препоръки за тренировъчен режим, дневен режим и възстановяване; — комуникация с основателя, треньора, диетолог на онлайн програми със София Мазуренко (fb viber). Можете да се консултирате с нея за каквито и да са въпроси, тя ще Ви отговори на всички тях. Тя също и контролира Вашите резултати.

Трябва ли да си купя нещо за тренировките у дома?

 
 
 

Няма нужда от спортно оборудване, необходим е само интернет. Онлайн тренировките вкъщи се извършват в свободното пространство с удобна видео видимост на устройството. Ние използваме само инвентара, който имате у дома. Наистина е удобно! Спестяване на време, възможност за учене на всяко удобно място и други предимства.

Какъв вид тренировки и кога се провежда по нашата програма?

 
 
 
 
 

Ще изпращаме линк всяка вечер, за да имате видеотренировка за следващия ден. И вече можете да правите тренировката, когато Ви е удобно на следващия ден. Всички тренировки са различни и специализирани за възможно най-добри резултати (пилатес, сила, кардио, табата, интервал, стречинг, миофестиално освобождаване, дихателни упражнения, пилатес, зумба …) Видеото продължава от 5 до 30 минути. Така че винаги можете да намерите време за упражнения. Структурата е специално регулирана, така че дори от 5 минути ще имате резултат сякаш сте тренирали 1 час.

Ефективни ли са тренировките вкъщи?

 
 
 
 

Нашите упражнения и интервалните тренировки значително подобряват тялото у дома благодарение на ефекта на изгаряне на мазнините. Редовните упражнения ще помогнат за коригиране на телесните недостатъци и укрепване на мускулния корсет. Освен това, удобството на онлайн тренировките Ви позволява да ги правите навсякъде и по всяко време с минимални разходи. Така че не пропускайте тренировката си.

Искам да отслабна. Кога ще има резултат?

 
 
 
 
 
 

Разбира се, на първо място имате нужда от търпение. Няма как за 1 седмица да свалите 5 кг. Но когато правим тренировки + спазваме здравословен режим на хранене + когато слушате всички съвети от треньора, повярвайте ми, ще видите резултата след седмица. Всяка седмица правим измервания + снимки, за да можете да видите резултата от всяка седмица от работата си с нас. След месец всички около Вас ще забележат Вашия резултат.

Скъп ли е онлайн пакетът?

 
 
 
 
 

Не. Варира от 50 до 85 лв. на месец. Колко точно зависи от това кой пакет ще изберете. Онлайн тренировки (всеки ден) — 50лв. онлайн тренировки + контрол от диетолог — 85лв. Първият месец — 50лв. вместо 85лв. Така че не чакай! започни сега. Напиши ми: «искам онлайн 1 месец». И започваме, когато е удобно за теб!

Ти си готова! Чакам да поработя точно с теб!

 
 


Персонализирана Онлайн тренировъчна програма за вкъщи + Индивидуален хранителен режим

0

 
 
 

лв/месец

Онлайн тренировки 5-55мин

Интересни видеа, задания от психолог, диетолог, за да опознаеш себе си, да промениш своите мисли и своето тяло

Полезна информация, за да изглеждаш така, както искаш, да живееш така, както мечтаеш!

50

 
 

лв/месец

ПОЛУЧАВАШ всеки ден TРЕНИРОВЪЧНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ СЪОБРАЗЕНИ СПОРЕД вашите лични предпочитания, цели, възраст и свободно време.

ПОСТОЯННА ПОДДРЪЖКА

видео съвети за всичко касаещо здравословния начин на живот

ще отворя различни тайни за отслабване.

Видео съвети за психологията на отслабването

Искаш ли? Напиши ми лично съобщение: "Искам 1 месец онлайн тренировки" .

85

 
 

лв/месец

ПОЛУЧАВАШ всеки ден TРЕНИРОВЪЧНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ СЪОБРАЗЕНИ СПОРЕД вашите лични предпочитания, цели, възраст и свободно време.

ПОСТОЯННА ПОДДРЪЖКА

видео съвети за всичко касаещо здравословния начин на живот

ще отворя различни тайни за отслабване.

Видео съвети за психологията на отслабването

❗ анализ на Вашето хранене всеки ден от основателя на програмата (диетолог, треньор - София Мазуренко)

Искаш ли? Напиши ми лично съобщение: "Искам 1 месец онлайн тренировки" .

 
 
 

 

Ако ти още мислиш или това е подходящо за теб, пробвай 3 дена безплатно. И ще видиш резултат.