Кардио-силови тренировки («Power Cardio»)

Кардио-силови тренировки («Power Cardio»)

1 ноября, 2021 0 Автор Студио София

Запишете се за тренировка сега!

Редуват се интервали на натоварване с различна интензивност. Те премахват излишните килограми, развиват издръжливостта, укрепват сърдечно-съдовата система, стимулират метаболизма и лекуват организма.

Индивидуален подход към всеки един клиент

Големият избор от екипировка и упражнения, с които разполагаме, позволява да изберем вида натоварване индивидуално подходящо за Вас. Тренирате в мини-група до 10 души, така че да е възможно треньорът да обърне персонално внимание на всеки един клиент.

Кардио-силови тренировки ("Power Cardio") 1
Кардио-силови тренировки ("Power Cardio") 3

Обмислено до секунди

Тренировките са с продължителност 50 минути. Включват интервали от интензивно кардио, силови упражнения, възстановяване. Те са проектирани да се грижат за Вашето време така, че да тренирате ефективно и да не губите нито минута.

Контрол

Всички класове се контролират от треньор, който се уверява, че техниката ви е правилна, а натоварването съответства на нивото на подготовка.

Кардио-силови тренировки ("Power Cardio") 5
Кардио-силови тренировки ("Power Cardio") 7

Поддръжка от треньора

Всички треньори в студиото ни са обучени. На тренировките опитен треньор Ви учи на техника, следи изпълнението на упражненията и Вашето благосъстояние. Мотивира Ви и Ви подкрепя.Резултат от кардио-силови тренировки:

Запишете се за тренировка сега!

Предварително записване

За отслабване (Power Cardio)

21 мая, 2021 Выкл. Автор Студио София