Пакет масажи за отслабване

лв.231.00лв.530.00

Код: Няма Категория:

Описание

  • Лимфодренажен
  • С мед
  • С вендузи
  • Антицелулитен
  • Антистрес
  • Комбиниран
  • За корем
  • За проблемни зони

 

Ще бъде много по-приятно от изтощителна тренировка. Обещаваме.

      Много хора смятат масажа за релакс, когато имаш мускулна умора и емоционална детоксикация. Но малко хора осъзнават, че масажистът може да стане Ваш най -добър приятел в процеса на „създаване“ на идеалното тяло. Работата е там, че именно по време на масажа можете да обработите точно онези зони, върху които е трудно да се съсредоточите по време на тренировка.

      Антицелулитният ръчен масаж с компетентен подход и висококвалифициран масажист има добър ефект. По правило такъв масаж се прави в курс от 8-10 процедури с интервал от един — два дни между всеки един мадаж.

Целулитът е нещастие не само за дамите с наднормено тегло, стройното момиче може също да развие „портокалова» кожа на бедрата и корема в резултат на недохранване и заседнал начин на живот. С ръчен антицелулитен масаж масажистът първо загрява кожата на засегнатата област с усилени движения, а след това омесва подкожната мазнина, за да увеличи кръвния и лимфния поток и да унищожи мастните отлагания в клетките. Ако всичко се прави правилно, масажистът с ръце чувства сякаш топчета се спукват под кожата — това означава, че антицелулитният процес е започнал.

      Също така масажът усилено подобрява метаболизма.

Метаболизмът е набор от химични реакции в организма, които са необходими за поддържане на живота. Работата, стресът и ежедневните проблеми могат пряко да повлияят на метаболизма Ви. И ако не предприемете правилните стъпки навреме, това може да доведе до наддаване на тегло.
ръвоносната система помага на тялото да се освободи от токсините през пикочните пътища и бъбреците. Чрез подобряване на кръвообращението се активира елиминирането на токсините. Натрупването на токсини е една от причините за наднорменото тегло. Следователно, премахването на токсините ще улесни отслабването Ви.
Масажът ускорява процеса на химични реакции в организма. Процесът на вътреклетъчно разграждане на мазнините е по-бърз, което Ви позволява бързо да отслабнете.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет масажи за отслабване“

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *