Златеина Димитрова

имам за цел да вдъхновявам жени, които смятат здравословния начин на живот за труден и изпълнен с лишения.

Златеина Димитрова 1

Искам да работя като треньор, защото ми харесва да виждам мотивирани хора, да виждам резултатите им, за които съм помогнала! Искам да работя като треньор, заради това, заради което станах треньор, а именно че от 12 годишна тренирам активно всякакви спортове и се чувствам готова да предам опита си на други хора! Сега имам огромно желание да надграждам, да научавам нови неща, интересувам се от всичко, свързано със здравословен начин на живот. Искам да зареждам хората с положителни емоции, да се отпуснат и да не мислят за натовареното ежедневие. Обичам тази работа, защото се чувствам полезна! Чувствам, че помагам! Обичам да отговарям на въпросите на хората и да виждам резултатите от моите съвети!


Това, което искам да предам на хората е положителна енергия и желание за развитие. Това което искам те да разберат е, че спортът и здравословният начин на живот са приятни, лесни и съвсем нормални. Искам да успея да дам пример с това, че здравословните навици нямат нищо общо с лишения, "мъчения", глад или трудност.

Околния свят е изпълнен с динамика, бързина и непрестанно напрежение. Аз избрах спортът пилатес по здравословни причини, но с практиката осъзнах, колко много положителни неща ми носи той. Освен красиви тела, той може да ни донесе много спокойствие, уравновесеност и хубави мисли и емоции. И като треньор по този спорт искам са предам на света около себе си всички положителни страни на практиката.


ПИЛАТЕС:

подобрение в стойката и поддържането на здрав и гъвкав гръбнак

Облекчение от стреса

Облекчение на болките в гърба

Развива контрол върху дишането

постигане на добро здраве и физическа кондиция за целия спектър от възрасти

Оформяне на тялото и отслабване

Отпуска мускулите и връзките след тежък работен ден или напротив помага да се събудите и положително да започнете нов ден.

Подобрява издръжливостта на цялото тяло

Помага да направи красива форма на тялото.

подпомагат мускулния тонус и водят до постигане на естетическа фигура и външен вид.

.


МАМА+БЕБЕ (3м.-1г.), МАМА+ДЕТЕ (1-2г),
МАМА+ДЕТЕ (2-4г):

Провеждам тренировки с дечица, защото е важно да поставим основите на техния здравословен начин на живот още докато са мънички!

Най-успешните спортисти са започнали кариерата си още като дечица! Нека споделяме с тях веселите и хубави моменти от живота! Нека им създаваме усмивки и веселие!

За майки с дечица от 2 до 4 годинки, тренировката е най-често кардио. Създали сме за вас хореография и сме събрали любимите детски песнички, за да заредим дечицата Ви с енергия и желание за танци.

Създава се още по-силна връзка мама-дете.

За Майки с новородени бебчета (2м - 1г) тренировките протичат леко, приятно и спокойно. Майките успяват да се раздвижат, да направят качествена и разнообразна тренировка, докато малките човечета са гушнати, или спокойно лежат до мама и наблюдават различната обстановка, докато тя гони своите цели!

Тренировките за майки с дечица от 1 до 2 годинки, протича отново със силови упражнения, като често пъти използваме инвентар, който да е забавен и за дечицата - фит бол, малка топка.

Майката успява да се поотпусне след тежък ден и вижда, че отглеждането да малкото бебче има и много забавни черти!Златеина Димитрова