LPG — вакуумно ролков масаж

апаратен метод за корекция на фигурата

Вакуумно-ролковият масаж е един от най-модерните и ефективни методи за оформяне на тялото, премахване на целулита и отслабване, намаляване на обема.

 

Методът на работа на устройството е насочен към лечение на целулит и премахване на наднорменото тегло без използването на хирургическа интервенция. Процесът на извършване на процедурата е следният: голяма вакуумна дюза (манипула) улавя и задържа кожната гънка и с помощта на няколко вградени ролки омесва мастните натрупвания. Процедурата е доста безболезнена и комфортна. В същото време след процедурата не остават изразени синини, отоци или белези.

 

След стартиране на устройството в наконечника се създава вакуум, кожата и подкожните тъкани с мастни натрупвания се разтягат, образува се гънка, която се обработва от ролки. Режимът на вакуумно въздействие, в зависимост от поставените цели, може да бъде пулсиращ или постоянен. По време на работата на ролките се извършва движение на тъкани и отлагания, което води до разрушаване на мастните клетки.

 

В процеса на вакуумно-ролков масаж се осигурява интензивен механичен ефект върху кожно-мастните гънки. Процедурата помага за активиране на кръвния и лимфния поток, подобряване на тъканния трофизъм, укрепване на кръвоносните съдове и възстановяване на мускулния тонус. Ефектът от техниката е невероятен: забележимо намаляване на обема на тялото, изчезването на портокаловата кора, повишаване на тонуса, еластичността, еластичността и активирането на метаболитните процеси. За постигане на най-положителни резултати се препоръчва да завършите пълен курс, състоящ се от 10 сесии.

Ефектът от масажа:

Намалено телесно тегло

Нежеланите мастни натрупвания ще изчезнат

Кожата ще стане стегната и еластична

Целулитът ще изчезне

Нормализира се кръвообращението

Мускулите ще станат тонизирани, фигурата ще придобие съблазнителни форми

Метаболизмът се стабилизира

Тялото ще се прочисти от шлаки и токсини

Ефектът от техниката е невероятен: забележимо намаляване на обема на тялото, изчезването на портокаловата кора, повишаване на тонуса, еластичността, еластичността и активирането на метаболитните процеси.

 

За процедурата LPG масаж се изисква специален индивидуален костюм за тялото.

Костюмът е предназначен за индивидуална употреба: всеки клиент получава нов фабричен артикул за процедурите (30лв).

Закупува се преди първата процедура и се използва от клиента през целия курс (той може да исползвате няколко години).

Защо е необходим костюм?

Улеснете плъзгането на накрайника по тялото - за процедурата не се използват козметични масла, което е особено важно за жени с чувствителна или склонна към алергии кожа.

Специалните дюзи се третират с дезинфектанти, но голата, дори чиста човешка кожа е индивидуална, може да съдържа микропукнатини, да отделя пот и мазнини през мастните жлези, така че костюмът прави невъзможен контакт с откритата кожа.

Масажът, извършен върху повърхността на костюма, е по-ефективен и по-малко травматичен. Костюмът осигурява по-добро плъзгане на ролките при захващане на кожната гънка. Освен това кожата под специална кърпа се затопля по-бързо, увеличавайки кръвообращението, поради което изтичането на лимфа става по-бързо, метаболизмът в тялото се ускорява и мазнините се изгарят.

Кожата е надеждно защитена от различни бактерии и микроби, които дори и при най-задълбочено третиране на устройството, все още живеят и могат да навредят.

Противопоказания за процедури:

Бременност

Хронични заболявания по време на обостряне

Онкология

Разширени вени

Периодът на кърмене

Нарушаване целостта на кожата

Миома на вътрешните женски органи

Обостряне на хронични или наличие на остри инфекциозни заболявания (грип, възпалено гърло)

Искате да получите отстъпка - пишете ни лично съобщение. И ние ще испратим специално предложение за вас.