Мирослава Кискинова

Моята мисия е да помогна на всеки да открие своя тип тренировка- бавна или бърза. Тренировките да му доставят удоволствие, а не да са задължение и заедно да изградим красиво и здраво тяло.

Мирослава Кискинова 1Аз съм сертифициран треньор, инстуктор групови тренировки и консултант по хранене, моята цел е всеки да открие своята тренировка и с нейна помощ да изградим здраво и красиво тяло! Водя нискоинтензивни тренировки и високоинтензивни. Нискоинтензивните са пилатес, флай пилатес/ Аеро йога, бънджи пилатес, йогалатес и стречинг.


Тренировките са разнообразни, помагат за сваляне на излишни килограми, оформяне и стягане на тялото. Освен това с всички, които ги посещават имаме затворена група, където изпращам полезна информация, с която да постигнат целите си възможно най-бързо.


FLY PILATES:

С тях човек става по-мобилен, гъвкав, раздвижен, освен това се повишаваша мускулния тонус.

Пилатес с хамак (люлка) е система от полезни и ефективни упражнения, които влияят благотворно на целия организъм.

Тонизират се мускулите в тялото и се подобрява циркулацията на кръвта, което понижава кръвното налягане

Намалява времето за възстановяване на мускулите след изпълнение на упражнения при високоинтензивно натоварване (с аеробен и смесен характер)

Наблюдава се укрепване на костната система, вследствие повишеното кръвоснабдяване на костната тъкан (при наличие на достатъчно калций в диетата)

Изключително полезни са при проблеми в гърба и кръста, но и е превенция на такива болки и проблеми.

Съчетание на пилатес, стречинг, йога и силови упражнения, с които се изгражда цялостно мускултурата и се постига висока степен на сила и издръжливост, спомага за стягане на тялото, отслабване и оздравяване.

Активираното кръвообращение завишава метаболизма на мазнините, особено ако спортуващият спазва хранителен режим с контрол над въглехидратите

Помага да направи красива форма на тялото.


ТАБАТА:

Тази тренировка се отличава с интервали 20 към 10.

Този тип тренировки забързват метаболизма и помагат за оформяне и извайване на тялото.

Табата подобрява издържливостта и скоростта.

С тази тренировка мускулите се извайват, а мазнините се топят и след редовно посещаване, човек достига желаните резултати към перфектното тяло.


BUNGEE FITNESS:

Бънджи тренировката се отличава със спецификата на бънджи ластика и това как той прави дори класическата лицева упора различна.

води до ,,стрес” на самия мускул, с което се постигат резултати по-бързо.

по време на тази тренировка, тялото гори повече от обичайните калории.

изгори над 1000 калории, докато се забавляваш — уникално съчетание между свободата на скока с бънджи и фитнес упражнения.


Сега можеш да се възползваш от индивидуална тренировка ,,Намери своя тип тренировки”.

30 минути или 55 минути, през които пробваш 2 или повече типа тренировки.


Освен това с всички, които ги посещават имаме затворена група, където изпращам полезна информация, с която да постигнат целите си възможно най-бързо.Мирослава Кискинова