Онлайн тренировки

Искате да отслабнете за 30 дни?

Възможно ли е това?

Да, възможно е! Гарантираме резултат!


За да отслабнете и същевременно да поддържате здравето си, е важно да направите план. Екипът на студио "София" прави специален план за Вашата цел. Онлайн тренировки, психология, хранене, мотивация ... Комплексният подход е основното, ако искате да видите 100% резултат.


1 месец получавате:

тренировка всеки ден

в продължение на 5-35 минути (ние сме Ви подготвили тренировки, които включват най-ефективните упражнения за отслабване. Всеки ден ще изпращаме различни тренировки, така че няма да скучаете. Изпращаме линк към тренировката вечерта, а Вие правите тренировка, когато за Вас е удобно на следващия ден)

онлайн поддръжка 24 часа в денонощието

Обучителят ще Ви вдъхновява и мотивира през целия курс

медитации. психология на отслабването

всеки ден получавате полезна информация за храненето, за отслабването

правим замервания всяка седмица.

и правим план точно под Вашите резултати, под Вашите цели.

диетолог всеки ден гледа какво ядете и Ви дава съвети

получавате здравословни рецепти

Често хората се притесняват, че да отслабнем онлайн е невъзможно. Но това не е така! Ние вече работим онлайн 5 години и всеки клиент има резултат. Защото ние работим с индивидуален подход, правим програма точно под Вас и използваме индивидуален подход.

Много е важно да работите не само физически, но и да работите върху психологията на отслабването. Затова в нашия пакет даваме и информация за психологични причини, поради които имате излишни килограми.


Правете фитнес у дома: видео упражнения за отслабване!

Пиши ми "Искам 3" получи подарък + отстъпка -40%

ще получиш БЕЗПЛАТНО «3 стъпки към тялото на твоята мечта.» : 

1. пътят към стройността започва от главата + медитация за отслабване 

2. онлайн тренировка (когато и където за теб е удобно) 

3. основна грешка при отслабване.

50 лв

1 месец

85 лв

1 месец

50 лв

СЕГА ПРОМОЦИЯ -40% + ПОДАРЪК!

ПИШИ МИ "иСКАМ 3" на:

В момента в YouTube има много видеоклипове. И просто да правите всички видеоклипове наред е голяма грешка. Тъй като най-важното е: какви тренировки правите, в каква последователност, каква структура, кое е подходящо точно за Вас … И това може да се измисли и състави като план само от професионален треньор. Последователност, структура за тренировки специално за Вашата цел. В нашата програма ние обмисляме последователността на тренировките, структурата, стила, над кои части на тялото ще работим, всичко е строго индивидуално за всеки клиент. Всяка тренировка е уникална, нейният план се изготвя от професионалисти, по целта, физическите и времевите възможности на клиента. Една тренировка може да включва, както силови натоварвания, така и например елементи от пилатес, стретчинг и други силови, кардио дисциплини, което Ви позволява да направите тренировката максимално ефективна за всеки отделен клиент.

Това е онлайн комплексна поддръжка на резултата. Тук не става въпрос само за онлайн тренировките, а за цялостната поддръжка, която се включва: — анкетиране, фитнес тестване и поставяне на цели; ⠀ — изготвяне на индивидуална програма за обучение. — хранителна подкрепа, контрол от диетолог, съвети за хранене; — препоръки за тренировъчен режим, дневен режим и възстановяване; — комуникация с основателя, треньора, диетолог на онлайн програми със София Мазуренко (fb viber). Можете да се консултирате с нея за каквито и да са въпроси, тя ще Ви отговори на всички тях. Тя също и контролира Вашите резултати.

Няма нужда от спортно оборудване, необходим е само интернет. Онлайн тренировките вкъщи се извършват в свободното пространство с удобна видео видимост на устройството. Ние използваме само инвентара, който имате у дома. Наистина е удобно! Спестяване на време, възможност за учене на всяко удобно място и други предимства.

Ще изпращаме линк всяка вечер, за да имате видеотренировка за следващия ден. И вече можете да правите тренировката, когато Ви е удобно на следващия ден. Всички тренировки са различни и специализирани за възможно най-добри резултати (пилатес, сила, кардио, табата, интервал, стречинг, миофестиално освобождаване, дихателни упражнения, пилатес, зумба …) Видеото продължава от 5 до 30 минути. Така че винаги можете да намерите време за упражнения. Структурата е специално регулирана, така че дори от 5 минути ще имате резултат сякаш сте тренирали 1 час.

Нашите упражнения и интервалните тренировки значително подобряват тялото у дома благодарение на ефекта на изгаряне на мазнините. Редовните упражнения ще помогнат за коригиране на телесните недостатъци и укрепване на мускулния корсет. Освен това, удобството на онлайн тренировките Ви позволява да ги правите навсякъде и по всяко време с минимални разходи. Така че не пропускайте тренировката си.

Разбира се, на първо място имате нужда от търпение. Няма как за 1 седмица да свалите 5 кг. Но когато правим тренировки + спазваме здравословен режим на хранене + когато слушате всички съвети от треньора, повярвайте ми, ще видите резултата след седмица. Всяка седмица правим измервания + снимки, за да можете да видите резултата от всяка седмица от работата си с нас. След месец всички около Вас ще забележат Вашия резултат.

София Мазуренко

Казвам се София Мазуренко. Аз съм треньор, диетолог, собственик на спортен център «София» в град Бургас, основател на онлайн проекта youtube «Studio Sofia», «Мисис Бургас 2020», инструктор по интимна лечебна гимнастика за жени «Vagiton». И всичко това го правя в името на моята цел — да виждам след тренировките лицата ви щастливи и всяка от вас да принесе това състояние на щастие в своя дом — на своя мъж, на децата и близките си! Движението ви зарежда с енергия, удължава младостта ви, дава ви увереност в утрешния ден. Да нямате болките, да бъдете по-здрави — трябва да имате движение. От 4-годишна възраст започвам да танцувам и не спирам до днес. Завършъх Първо държавно хореографско училище. От 2009-та година започвам да преподавам пилатес. И с време изучих зумба, гимнастика за отслабване, стретчинг, гимнастика за бременни… Така че с мен със сигурност няма да бъде скучно. Всяка тренировка е различна. Защото различния стил помага да постигнем различни цели. Това е точно комплексният подход. Вече работя с клиенти почти 10 години. Моите основни правила: тренировките са само за удоволствие; сменят се ефективни различни стилове, за да не бъде скучно; имаме индивидуален подход към всеки един. Ще бъда доволна да поработя точно с теб! Пробвай и аз съм сигурна, че ще ти хареса!
Онлайн тренировки 1
София Мазуеренко
треньор, диетолог