Валентина Максимова

Аз съм работеща майка и домакиня,искам да споделя на всички,че е възможно да сме във форма без значение на колко сме.

Валентина Максимова 1

Аз съм Валентина Максимова!Занимавам се с Пилатес професионално от 2 години. Преди 10години,тогава бях на 33,бяха първите ми стъпки във фитнес залата.Започнах с групови тренировки, в началото започнах с йога,но много бързо ми стана ясно, че не е моето нещо.Пробвах различни стилове, най-често избирах тежки тренировки, след които усещах силна мускулна треска и това ме караше да мисля, че само така е възможно да има резултат. За период от около 2години тренирах и с тежести.Имаше резултат, но за областите,които на нас жените са ни слабо място така и не постигах желаното.По здравословни причини се наложи да преустановя по-натоварващите тренировки. Тялото ми беше свикнало да има активност и търсейки как да продължа без да наруша лекарската препоръка открих Пилатес тренировките.По време на курса открих,че това не е само спорт,че се набляга много на това освен да изваем красиво тяло,то да е и здраво,а когато всичко това се случва с лекота,с баланс,хармонично и безопаснос,се влюбих в този спорт.

Моята мисия е да покажа на хората,че годините са само цифра.Никога не е късно човек да започне да спортува, да изглежда и да се чувства добре.Когато към това добавим и лесен за следване хранителен режим, с вкусни,лесни и бързи рецепти,резултата винаги е положителен и гарантиран. Аз съм работеща майка и домакиня,искам да споделя на всички,че е възможно да сме във форма без значение на колко сме.

Валентина Максимова 3


ПИЛАТЕС:

многофункционална и полезна тренировка за абсолютно всяка възраст и ниво на подготовка

ТРЕНИРОВКАТА ПО СИСТЕМАТА ПИЛАТЕС Е ФОКУСИРАНА ВЪРХУ УКРЕПВАНЕТО НА КОРЕМНИТЕ МУСКУЛИ, КОИТО ДЪРЖАТ ТОРСА И ИЗПЪЛНЯВАЙКИ РОЛЯТА НА СВОЕОБРАЗЕН ,,КОРСЕТ“

ФИКСИРАТ НОРМАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ТЯЛОТО, ОФОРМЯНЕТО НА ЕСТЕТИЧЕСКА ФИГУРА И ВЪНШЕН ВИД

ПОСТИГАНЕ НА ПРАВИЛНА СТОЙКА НА ТЯЛОТО КАКТО ПРИ СЕДЕНЕ, ТАКА И ПРИ ДВИЖЕНИЕ

2-3 часа седмично ще ви е достатъчно да бъдете в хубава и комфортна за вас форма без да се изморявате силно.

да се развие подвижността и еластичността на връзките и ставите, което предотвратява травми в ежедневен живот

Отпуска мускулите и връзките след тежък работен ден или напротив помага да се събудите и положително да започнете нов ден.

ПОМАГА ДА НАПРАВИ КРАСИВА ФОРМА НА ТЯЛОТО.

Помага да направи красива форма на тялото.

НАМАЛЯВАНЕ НА БОЛКАТА В ГЪРБА, КРЪСТА, ВРАТА И СТАВИТЕ

Моето мото е Правилно, Постепенно, Постоянно!