Онлайн консултация — здрав дух и тяло

Онлайн консултация — здрав дух и тяло

14 сентября, 2023 0 Автор Студио София

Елена Валентинова

Водеща

Здравейте, казвам се Елена Валентинова и съм родом от Бургас. Последните няколко години живях в чужбина, но Бургас винаги е бил и ще бъде моят истински дом. Сега работя в студио София като инструктор по пилатес, но паралелно имам и други занимания. Работя в сферата на изкуството, спорта и здравето. Считам себе си за щастлив човек, защото правя това, което обичам и имам свободата да се променям и да израствам.

Онлайн консултация - здрав дух и тяло 1
Онлайн консултация - здрав дух и тяло 3

Моята история в няколко изреченя — ще ми бъде трудно, затова мисля да се фокусирам върху важната за Вас информация. Една от най-големите ми битки и най-вълнуващи победи бе тази над ума. В продължение на седем години страдах от хранително обсесивно разстройство. За съжаление адекватна помощ в България от здравословните ни инситуции не можах да получа. Не е като да не опитвах, но някак си чуках на грешните врати, а там където се опитвах да не се срамувам и да кажа какво наистина се случва в мен — не ме разбираха. Всичко това ме принуждаваше аз сама да се опитвам да си помогна. Първо правих всично по грешния начин. Не веднъж се чувствах като тотален провал, защото не мога да отслабна, защото не мога да спра да се обсебвам от мисли за килограми и храна, да спра да се срамувам, да преяждам, да повръщам и какво ли още не.
Истината е, че най-гадното място, където можеш да бъдеш е в собствения си ум… aко той е срещу теб.

Но ако истински успееш да промениш настройката и психологическите навици, които си изградил, тогава умът се превръща в твой приятел и каквото и да ти се случва живееш по-леко.

От конгнитивна психология в Нов български университет, до шаман в Лос Анджелис, аз търсих отговори и учех за това как става така, че не мога да владея себе си колкото и да се опитвам. Защо една мисъл побеждава всеки път?

Така разбрах за това колко силна е подсъзнателната настойка, как се изграждат мисловни навици, колко е важна психологическата картина и как да промениш всичко това.
В продължение на няколко години изучавах — психология, квантова физика, езотерика.

 

Онлайн консултация - здрав дух и тяло 5
Онлайн консултация - здрав дух и тяло 7

Срещах се с учители, говорих дори с психолог, който ми каза: “Изглежда като да си доста наясно с всичко ще се справиш…”
Друг път, мастър рейки не знам си какъв терапевт ми каза, че съм била много тежък случай и съм имала много да чистя от миналото си… И ми написа една красива бележка за терапия на стойност четирицифрена сума. Невролог ми изписа хапчета, които така ме успиваха, че все едно бях дрогирана.

Сега съм благодарна за всичко, но си мисля колко мъка бих си спестила ако бях се срещнала с него преди всеки друг… Но тогава едва ли щях да имам пълната картинка пред себе си и разбирането. Човекът, който истински успя да ми помогне ме научи как да овладея ума си. Него срещнах в Бургас.

онлайн консултация на тази платформа каква за вас е удобна

Въпросник, който да идентифицира проблема върху, който всеки човек иска да се фокусира и подобри.

Откритост и конфиденциалност по време на разговорът с клиента.

Работа с дихателни техники, които да спомагат процеса на работа с мислите и емоциите.

Практически задания, които да подпомогнат процеса на осъзнаване.

Работейки с нас вие ще можете да:

  • Придобиете по-голяма осъзнатост за психологическите модели на поведение и как оказват влияние върху сферите от Вашия живот.
  • Да осъзнавате мисловните си програми и да ги промените с цел истинска промяна в своя живот.
  • Справяне с психологическа травма,
  • Подобрите вашите семейни взаимоотношения.
  • Справите с фобиите и страхове.
  • Справите с паническите атаки и паническото разстройство.
  • Подобрите психичното си здраве.

Онлайн консултация = 60лв

 

Ако имаш интерес, пиши ни на вайбър и ние ще ти розкажем всички детайли и ще отговорим на всички въпроси.

Контакти

Телефон

+359988762949

Email

bgsofia.studio@gmail.com

Studio Sofia

гр. Бургас
ж.к. Лазур 163 нова жилищна сграда отляво от хотел Аква