Промоции козметични процедури и терапии

Промоции козметични процедури и терапии

7 декабря, 2022 0 Автор Студио София
Промоции козметични процедури и терапии 1

Горещи отстъпки от 5 декември до 5 януари!

❄️Ултразвуково почистване + избелващ пилинг + избелваща карбокситерапия — 60 лв.🔥
❄️Микродермабразио + BMS стимулация — 60 лв. 🔥
❄️Фотоподмладяване + подмладяващ пилинг — 60 лв.🔥
За всички комплексни процедури -30%!

Козметологията е голям дял от медицината, който разработва средства и методи за подобряване на външния вид на човека. Съвременната козметология може да подобри не само качеството и външния вид на кожата, но и да забави процеса на стареене, да направи кожата по-еластична и сияйна, да изсветли възрастовите петна, да коригира бръчките и дори да спре косопада, да промени формата на лицето — това е практически алтернатива на пластичната хирургия Апаратна козметология — Това са процедури, които подобряват външния вид, които се извършват с помощта на специално оборудване.

Промоции козметични процедури и терапии 9
Промоции козметични процедури и терапии 11

Кога да отидете на козметик

За първи път козметик трябва да се посети на възраст 12-14 години. През този период започва активното производство на полови хормони, които влияят на работата на потните и мастните жлези. Себумът започва активно да се откроява, появяват се акне и комедони (запушени пори). През този период е много важно да научите тийнейджъра как правилно да се грижи за кожата и да обясните какво да правите, ако се появи възпаление.

Стареенето се прокрадва неусетно...

Първоначално изглежда, че младостта е дадена завинаги и дори не е нужно да полагате усилия, за да я запазите. Можете да живеете, без да мислите за хранене или правилна грижа, но тази «свобода» не трае дълго. Възрастта все още взема своето и ако си позволите много излишъци, възрастта ще вземе много повече от вашата красота и младост.

Всеки знае, че предотвратяването е по-лесно от лечението. Ние също се придържаме към тази позиция. Ето защо, ако започнете да се грижите за себе си, преди да започнат процесите на изсъхване, има шанс да запазите привлекателността си в продължение на много години без сложни козметични интервенции. И това твърдение се потвърждава от опита на нашите клиенти, които се погрижиха предварително за превенцията на стареенето.

Наистина до 30-годишна възраст ние изобщо не забелязваме признаците на стареене. Но всъщност ние започваме да остаряваме много по-рано, много преди това да се отрази на външния ни вид. Можете да забележите първите външни признаци на стареене само по време на професионална диагностика на състоянието на кожата.

Още на 14-годишна възраст еластинът като протеин спира производството на ензими в човешкото тяло, а колагенът спира да се произвежда на около 21-25 години.

Промоции козметични процедури и терапии 13
Промоции козметични процедури и терапии 15

Причини, поради които трябва да започнете да посещавате козметик преди 30:

Правилна грижа: козметологът ще ви помогне да се ориентирате правилно в изобилието от козметика и да изберете продукти, които са подходящи за вас, което означава, че няма да предизвикат алергии, компетентно ще почистват и подхранват кожата ви
Предотвратяване на стареенето: ако започнете да посещавате козметик на възраст 20-25 години, ще можете да поддържате производството на протеин на правилното ниво и да запазите младостта си за дълго време
Релакс: посещението при козметик е релакс и почивка от ежедневните грижи, след него изглеждате и се чувствате много по-добре

Основният въпрос остава - къде да намерите добър козметик?

В студио "София". Град Бургас.

Промоции козметични процедури и терапии 11
Промоции козметични процедури и терапии 19

Елена Кадечкина

козметик в студио "София"