Масаж

лв.52.00лв.67.00

Код: Няма Категория:

Описание

С ръчен антицелулитен масаж масажистът първо загрява кожата на засегнатата област с усилени движения, а след това омесва подкожната мазнина, за да увеличи кръвния и лимфния поток и да унищожи мастните отлагания в клетките. Ако всичко се прави правилно, масажистът с ръце чувства сякаш топчета се спукват под кожата — това означава, че антицелулитният процес е започнал.
Също така масажът усилено подобрява метаболизма.
Метаболизмът е набор от химични реакции в организма, които са необходими за поддържане на живота. Работата, стресът и ежедневните проблеми могат пряко да повлияят на метаболизма Ви. И ако не предприемете правилните стъпки навреме, това може да доведе до наддаване на тегло.
Кръвоносната система помага на тялото да се освободи от токсините през пикочните пътища и бъбреците. Чрез подобряване на кръвообращението се активира елиминирането на токсините. Натрупването на токсини е една от причините за наднорменото тегло. Следователно, премахването на токсините ще улесни отслабването Ви.
Масажът ускорява процеса на химични реакции в организма. Процесът на вътреклетъчно разграждане на мазнините е по-бърз, което Ви позволява бързо да отслабнете.
Терапевтичният масаж засяга всички системи на тялото: опорно -двигателния, кръвоносния, нервния, лимфния и дори психоемоционалния фон. Комплексниятт подход помага на пациентите, които се оплакват от болки в гърба, да се справят с проблемите със съня и например да отслабнат. Ефектът се постига поради факта, че масажът подобрява кръвообращението, възстановява лимфния поток, облекчава мускулните скоби.

 

Можете да изберете 60минути масаж или 90минути.

пакет 5масажа — 10%, 10масажа -20%

 

Масаж, който ще намали формите Ви. —— https://cutt.ly/LTXIvDk

Как да се справим с главоболието? —— https://cutt.ly/QTXIWz5

Лечебен масаж — За какво помага той? —— https://cutt.ly/STXITED

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Масаж“

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *