Онлайн курс «Бъди си личен треньор и диетолог»

лв.99.00

Описание

Онлайн курс «БЪДИ СИ ЛИЧЕН ТРЕНЬОР И ДИЕТОЛОГ».

в който ви разказвам подробно :

* изходно положение

* как да изпълнявате правилно силови упражненията

* мускулна система

* как да изпълнявате правилно упражнения от пилатес

* как да изпълнявате правилно упражнения от стречинг

* диетология, психология за отслабване

* основни правила за жени, за бременни

* онлайн тренировки…

+ бонус онлайн връзка със София Мазуренко (треньор ,диетолог, мисис бургас 2020, основател на спортен център «София» в Бургас, създател на онлайн проект «studio sofia»)

Сега хората просто включват онлайн обучение и правят всичко подред. Болно ми е като гледам как изпълняват упражнения без надзор на треньор и просто се убиват себе си. Те искат да си помогнат, но всъщност си вредят. За това искам да ви дам тези знания. Онлайн курс, в който ви разказвам подробно как да изпълнявате правилно упражненията (силови, стречинг, пилатес) + казвам ви как да не си навредите, какви са принципите на тренировкитв + диетология (основата, която ще ви помогне да създадете режим за себе си) + психология + онлайн тренировки… Надявам се да ви е полезно.

Нашето тяло е нашият дом, в който ще живеем до последния ден. Тук не можете да изоставите къщата и просто да се преместите в друга. Тук ще живеем до края. Затова трябва да се грижим за дома си, за тялото си. Но трябва да знаем как да се грижим. Тук всеки ще каже: «ходи на тренировка… важно е да се храниш здравословно…» . Така е!. Но какви упражнения, какво да ям, кога да тренирам…???  Възникват много въпроси, и трябва да хнаете отговор, за да направите всичко правилно и да не си навредите. За да не плащате всеки път на диетолог, индивидуален треньор, станете свой собствен треньор и диетолог. Какво мислите? Искате ли да подобрите собствения си живот и този на семейството си през 2023 г.? Станете професионалист за вашето семейство и живейте без болка поне 100 години.

Тогава ето моето предложение. Цената не е висока, защото за мен е важно колкото се може повече хора да научат за това, да започнат да се лекуват и да не си вредят. Може би това е моята мисия тук в България през 2023 г. да помогна на хората да получат знанието, което ще ви лекува през целия ви живот, ще ви помогне да облекчите болката, да живеете щастливо.

Как ти се струва? Започваме!

Кога е обучението? Купуваш и получаваш 15 урока. Отваряш ги, когато за теб е удобно. Всички видеа са записани и ти отваряш в удобно за теб време.

Къде е обучението? Това е онлайн курс. През нашата платформа получаваш достъп към цялото обучение.

Колко време ще имам достъп? Ние не затваряме достъпа. Тези знания ще бъдат с теб. Ако забравиш нещо — отваряй и прави заедно с мен.

Трябва ли да имам някакви знания за да започна? Не, това е подходящо за всички. Не използваме трудна лексика. Всичко е леко и достъпно.

Каква е цената? 99лв

Ако имам въпроси къде да пиша? Ако купуваш пакет получаваш бонус връзка с мен във вайбър или телеграм и там аз отговарям на всички твои въпроси.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Онлайн курс «Бъди си личен треньор и диетолог»“

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *