Безплатно онлайн програма за отслабване

Безплатно онлайн програма за отслабване

30 января, 2023 0 Автор Студио София

Искате да отслабнете? Възможно ли е това? ДА, ВЪЗМОЖНО Е! ГАРАНТИРАМЕ РЕЗУЛТАТ!

За да отслабнете и същевременно да поддържате здравето си, е важно да направите план. Екипът на студио «София» прави специален план. Онлайн тренировки, психология, хранене, мотивация … Комплексният подход е основното, ако искате да видите 100% резултат.

Подготвили за Вас 14 ДЕНА БЕЗПЛАТНО:

 

* ТРЕНИРОВКИ (в продължение на 5-35 минути (ние сме Ви подготвили тренировки, които включват най-ефективните упражнения за отслабване. Всеки ден ще изпращаме различни тренировки, така че няма да скучаете.)

* МЕДИТАЦИИ. ПСИХОЛОГИЯ НА ОТСЛАБВАНЕТО

* СЪВЕТИ ОТ ДИЕТОЛОГ

* ПРАКТИЧЕСКИ ЗАДАНИЯ

* ПСИХОЛОГИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Често хората се притесняват, че да отслабнем онлайн е невъзможно. Но това не е така! Ние вече работим онлайн 5 години и всеки клиент има резултат.Много е важно да работите не само физически, но и да работите върху психологията на отслабването. Затова в нашия пакет даваме и информация за психологични причини, поради които имате излишни килограми. Правете фитнес у дома!

❗️1ДЕН (понеделник):

➕️🖊1 задание: на гладен стомах, сутринта, трябва да намерим твоята стартова точка. За нас важна точка начало. правим обмери + снимки Това много важно и за твоята мотивация. Кантара никога не показва вярно цифри за мазнини затова много важно да правим и сантиметри обмери и снимки. Ето видео точно как какво трябва да правим:

✔️👟 тренировка табата

❗️2 ДЕН (вторник):

 ➕️🖊1 задание: ПОСТАНОВКА НА ЦЕЛТА И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ТВОЯТА МЕЧТА. А днес трябва да поставим точка Б. Какво искаме да постигнем за 1 година и за 14 дена.

✔️👟 тренировка за корем

❗️ДЕН 3 (сряда):

➕🍏 тази седмица изучаваме своята вечеря. това най-важната част от хранителен режим ако искате резултат. За вечеря ето прослушайте това видео. Тази седмица пробвайте да правите вярна вечеря.

✔️👟 тренировка за отслабване за 15 мин.

❗️ДЕН 4 (четвъртък):

✔️👟 пилатес

❗️ДЕН 5 (петък):

➕️🖊 сапунен масаж Какво ще правим всяка сутрин? Сапунен масаж. Ще ви отнеме 1-2 минути. Така че не кажете че вие нямате време) Защо трябва да започнете да правите тези упражнения вече сега: 1. По-евтино от ходенето при козметик и със сигурност по-малко страшно и болезнено. 2. Лимфния поток се подобрява и се стимулира застоящият отток на течности 3. Гладки бръчки 4. Кожата се стяга и изглеждате по-млади 5. «Свеж» цвят на кожата 6. Стимулира се кръвообращението 7. Помага за премахване на остатъците от стари епидермални клетки и включва растежа на нови здрави клетки. 8 Помага за премахване на главоболието

 ✔️👟КРЪГОВА ТРЕНИРОВКА за цялото тяло

❗️ДЕН 6 (събота):

✔️👟 1час тренировка

➕️👟Ако нямаш 1 час, ето за теб 2 вариант (тренировка 15 мин):

❗️ДЕН 7 (неделя):

➕️🖊 Пътят към красота, здраве започва от ГЛАВАТА

✔️🎧 медитация за отслабване Импулсите на ума всяка секунда дават на тялото нова форма. Следователно 2 задача. Сега ти предлагам медитация, така че да изтриеш този страх, тази ужасна картина и да запишеш информация, където имаш красива фигура, здрава и щастлива си, където нямаш този страх.

❗️ 2 СЕДМИЦА