Пробна LPG процедура безплатно!

Пробна LPG процедура безплатно!

22 мая, 2023 0 Автор Студио София
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА УСЛУГА

Вакуумно-ролковият масаж е един от най-модерните и ефективни методи за оформяне на тялото, премахване на целулита и отслабване, намаляване на обема.

 

 

Пробната процедура представлява пълен сеанс LPG масаж с продължителност 45 минути.

Преди процедурата масажистът провежда консултация, попълва мед. карта, избира оптималната LPG програма, дава препоръки за максимална ефективност на курса.

Само от вас: покупка на костюм (на стойност 30лв)

Пробна LPG процедура безплатно! 1

Защо са ви необходими масажни костюми?

Костюмът е необходим атрибут при извършване на вакуумно-ролков масаж. Масажът, извършен върху повърхността на костюма, е по-ефективен и по-малко травматичен. Костюмът осигурява по-добро плъзгане на ролките при захващане на кожната гънка. Освен това кожата под специална кърпа се затопля по-бързо, увеличавайки кръвообращението, поради което изтичането на лимфа става по-бързо, метаболизмът в тялото се ускорява и мазнините се изгарят.

Има само едно устройство, но има много клиенти на ден. Специалните дюзи се третират с дезинфектанти, но голата, дори чиста човешка кожа е индивидуална, може да съдържа микропукнатини, да отделя пот и мазнини през мастните жлези, така че костюмът прави невъзможен контакт с откритата кожа.

Масажът, извършен върху повърхността на костюма, е по-ефективен и по-малко травматичен. Костюмът осигурява по-добро плъзгане на ролките при захващане на кожната гънка. Освен това кожата под специална кърпа се затопля по-бързо, увеличавайки кръвообращението, поради което изтичането на лимфа става по-бързо, метаболизмът в тялото се ускорява и мазнините се изгарят.

Лек, аеродинамичен костюм омекотява ефекта от вакуума и предпазва тялото на клиента от директното въздействие на механичните ролки. Кожата е надеждно защитена от различни бактерии и микроби, които дори и при най-задълбочено третиране на устройството, все още живеят и могат да навредят. Костюмът е предназначен за индивидуална употреба: всеки клиент получава нов фабричен артикул за процедурите.

Вакуумно-ролковият масаж се препоръчва при пациенти с такива проблеми:

Наличие на мастни капани по тялото. Това е името на локалните мастни натрупвания, които не могат да бъдат премахнати с помощта на диети и редовна физическа активност.

Целулит в различни стадии. След курс от процедури кожата в проблемните зони става гладка, равна, без портокалова кожа.

Намален тонус, еластичност, стегнатост на кожата. След завършване на курс на вакуумен масаж, площта на кожата може да бъде намалена с 20% поради подчертан лифтинг ефект.

Предимства на вакуумно-ролковия масаж:

изглаждане на целулита;

премахване на подкожни мастни натрупвания;

предотвратяване и намаляване на възрастовите бръчки;

подравняване на релефа и цвета на кожата;

повишаване на стегнатостта и еластичността на кожата;

премахване на мускулни спазми;

намаляване на мускулната болка

Искате да получите отстъпка - пишете ни лично съобщение. И ние ще испратим специално предложение за вас.