Йога (Yoga)

21 мая, 2021 Выкл. Автор Студио София
Йога (Yoga) 1

Добре дошли в света на Йога, където „МЛАДОСТ” не е просто цифра в паспорта, а състоянието на Душата Ви!

Ние вярваме, че истинската младост се изразява в добро здраве, весело настроение, привлекателен външен вид, стройна фигура, енергия, сексуалност и закачливо излъчване.

Отворете вратите към пълноценен живот и развитие чрез йога.

Редовните упражнения не само ще помогнат за поддържане и възстановяване на вашето здраве, но и ще регулират функционирането на имунната, хормоналната и нервната система.

Тук ще намерите лечебен и терапевтичен подход, който ще ви помогне да изпитате ползите от йога за жени.

Йога за жени е специално разработена програма, която отчита уникалните нужди и характеристики на женското тяло. За разлика от други видове йога, тя се фокусира върху хормоналния баланс, здравето и благосъстоянието на жените.

Йога комплекс за жени се препоръчва за жени на всяка възраст. Има релаксиращ, засищащ и терапевтичен ефект, който подобрява цялостното ви благосъстояние.

Йога (Yoga) 3
Йога (Yoga) 5

ЙОГА ЩЕ ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ КЪМ ДОБРО

Йога активира енергийните и ендокринните центрове, подобрява настроението, паметта и стимулира желанието за преследване на нови планове, занимания с хобита и пътувания.

Йога заниманията допринасят за постигане на спокойствие и вътрешна хармония.

Ще започнете да излъчвате вътрешна светлина и ще искрите с жизнена енергия.

Йога също подобрява физическата привлекателност и сексуалността, което води до красива и стегната кожа, здрава и гъста коса и здрави нокти.

 

 

И най-важното, за да постигнете отлични резултати, заниманията с йога трябва да са РЕДОВНИ и да ви доставят удоволствие. Само чрез постоянна практика ще можете да изпитате напълно и да извлечете всички предимства, които йога за жени може да предложи. Елате редовно на урок и се насладете на това невероятно пътешествие към здраве и благополучие.

Цели и ползи:

Йога (Yoga) 7

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Когато практикувате йога, се препоръчва да обърнете внимание на следните точки, които в някои случаи могат да бъдат противопоказания.

Бременност:

В някои случаи йогата може да бъде адаптирана за бременни жени, но изисква специален подход и познания на треньора.

Нараняване или операция:

Ако сте имали нараняване или операция, важно е да се консултирате с вашия лекар и треньор, за да адаптирате практиката си и да избегнете по-нататъшно нараняване или усложнения.

Високо кръвно налягане:

Ако имате високо кръвно налягане или хипертония, има няколко неща, които трябва да имате предвид и да уведомите вашия треньор.

Важно е да запомните, че тези противопоказания са общи препоръки и всеки отделен случай може да се различава. Ето защо, преди да започнете заниманията по йога, консултирайте се с треньор, за да получите индивидуални препоръки и да адаптирате практиката към вашите нужди и възможности.

Всяка йога тренировка включва не само физически асани и дихателни упражнения, но и важен компонент – МЕДИТАЦИЯ.

След активно практикуване на асани и упражнения, ние обръщаме специално внимание на релаксацията и възстановяването чрез Савасана.

Шавасана е позиция на пълна релаксация и почивка, когато легнете по гръб, отпуснете се и затворете очи. По време на Савасана вашето тяло и ум могат напълно да се отпуснат, а енергиите, активирани по време на практиката, могат да се хармонизират, синхронизират и успокоят. Това ви позволява да възстановите баланса, да доведете ума до състояние на спокойствие и да усвоите ползите, получени от практиката.

Релаксацията след йога практика е неразделна част от преживяването и позволява на тялото и ума ви да интегрират и усвоят всички ползи, които сте получили по време на тренировката. Също така ви помага да преминете от активната фаза на вашата практика към ежедневните си дейности в по-спокойно и балансирано състояние.

Медитацията и релаксацията след йога практика играят важна роля за подобряване на вашето физическо и емоционално благополучие. Те ви помагат да облекчите стреса, да подобрите концентрацията, да увеличите съзнанието и да намерите хармония в себе си.

 

Нашите тренировки завършват със сесия Савасана и релаксация, за да можете да се възстановите напълно и да се насладите на полезните ефекти на йога за жени на всички нива на вашето същество.

Йога (Yoga) 9
Йога (Yoga) 11

РЕДОВНОСТ С ПОСЕЩЕНИЯ

Редовната йога практика е от съществено значение за по-добри резултати. Постепенното развитие и укрепване на вашето тяло и ум изисква постоянна практика. Редовните упражнения ще ви помогнат да укрепите и хармонизирате тялото си, да подобрите емоционалното си състояние и да постигнете желаните цели.

В уютната атмосфера на студиото можете напълно да се отпуснете и да се концентрирате върху практиката си. Ние създаваме пространство, където се чувствате вдъхновени и мотивирани да тренирате редовно.

Като всеки опит и постижение, Тялото се променя само с редовна практика!

ЗА ТРЕНЬОРА

Занятията по йога се провеждат от опитен треньор — Нина Мосийчук.

Нина е автор на курса по младежка йога за жени, както и домакин на много майсторски класове по темата за женското здраве.

  Нейните знания, опит и съпричастност ще ви накарат да се чувствате комфортно и уверени по време на часовете си. Тя ще ви подкрепя във всяка стъпка и ще ви помага да постигнете целите си.

Йога (Yoga) 13
Йога (Yoga) 15

Студио СОФИЯ специализация по женско здраве:

Йога за жени предлага специално разработена програма, която отчита уникалните нужди и характеристики на женското тяло. Това ще ви позволи да получите максимални ползи и резултати за вашето здраве и благополучие.

Ние ценим всеки клиент и се стараем да създадем индивидуален подход към всеки участник.