Грешки при отслабване

Грешки при отслабване

26 февраля, 2022 0 Автор Студио София

5 ГРЕШКИ ПРИ ОТСЛАБВАНЕ

1. СЯДАХМЕ НА ДИЕТА!

никакви диети. когато намаляваме доста ккал, сядахме на диета тялото ни започва да израсходва и да исползва личните ресурси който сме натрупвали за да имаме енергия да живеем. За нас трябва енергия да дишаме да бие сърцето да работи метаболизм…Ние имаме 2 источника на енергия това мазнините и мускулите. Нашият организм избира какво вземе като источник на енергия защото ние нищо не ядем и не даваме този енергия….и той избира не мазнини а мускули защото те са имат повече енергии. и започва загуба на мускулна маса. Мазнините това последното какво започва да изгаря в твоето тяло при диета. За начало първите 3 дена — ние губим вода. Това не е добре защото вие знаете колко е важна вода в нашето тяло. А след това мазнини. И за това кога след 1 месец след диета ние гледаме на себе си Да ние имаме по малко кг но ние изглеждаме по лошо. Защото имаме мъщо=ите мазнини в тялото но по малко мускули. А след диета какво вие правите? Да вие започвате да ядете всичко какво не ядох 1 месец: сладко, въглехидрати, мазнини…и така след диета вие получавате още повече мазнини!

Затова вярно кога здравословно хранене+тренировки! да вие имате по малко мазнини И повече мускули.

2. Отслабване без тренировки!

Движение — това е найважното! колко ккал приемаш и колко израсходваш това е важно ако искаш да отслабванеш. Така че ако ти израсходваш повече ккал отколкото ядеш — ти губиш тегло. А как можеш да израсходваш повече? Това е тренировка. И няма значения каква — важно да ти харесва и ти имаш удоволствие от тренировка….
намалявате малко своите порции но не ограничаваме себе си!!!

3. От понеделник започвам на 100%

ние започваме от днес и правим малки стъпки. Например този седмица пием повече вода и добавяме 1 тренировка, втората седмица правим по малка вечеря без въглежижрати и 2 тренировки в седмица. И така вие чуствате какво подходящо за вас какви правила е.

4.Отслабване - това много трудно!

Отслабване това не е ограничения. Здравословен начин на живата това е приятно. Ти почустваш че имаш повече енергия, похубаво настроение, изглеждаш по добре…. Даже ако ти обичаш сладко не трябва да спираш да ядеш сладко. Просто ядеш до 12:00 максимум до 16:00 и по добре да ядеш по здравословно сладко. Или правиш самичка

5. Тренировки и здравословно хранене - това само за хора кой иска да отслабне!

НЕ! найважното е мотивация. защо вие искате да отслабнете? щазо вие идвате на тренировка? найважното за човека това е здраве как вие изглеждате как чуствате себе си.. Ние тренираме и ядем здравословна храна да бъдеш красиви и здрави а не да бъдем слаби! отделно ние също направим за вас видео на тема колко е важни тренировки за нашето здраве.

Ако за вас харесва този видео — поставете лайп и абонирайте се за нашият канал студио софия…