Резултати на нашите клиенти

Резултати на нашите клиенти

22 февраля, 2022 0 Автор Студио София

"Включих се в програмата с треньор София Мазуренко , за да отслабна и да стегна мускулите си, и да се опитам да "върна" часовника назад с няколко години. В началото ми беше доста трудно да следвам правилата за хранене, но със съветите, които София ни даваше, ден след ден напредвах. У мен в началото имаше известни съмнения, дали и защо трябва да се снимам, а защо да пиша отчети кога, какво и колко съм яла, но реших, да се доверя на опита на треньора и резултатът не закъсня. Още след третата седмица, видях на снимките и в обиколките разлика, за която не бях мечтала , а и се чувствах енергична и спокойно. Вкъщи всички ме подкрепяха и се радваха с мен на успехите ми.След като осем седмици упорито тренирах и спазвах хранителен режим- днес заставам пред огледалото и обектива без притеснения и се харесвам. Чувствам се прекрасно и продължавам да се придържам към разумното и здравословно хранене и ежедневно тренирам. Продължавам напред! София, Благодаря ти , че ни разкри малките секрети на голямото отслабване и влизане във форма. Когато започнах, аз действително не разбирах, колко сериозна работа ще вършим, но сега съм ти благодарна , че ми предложи да се включа. Дори само заради пламъчето в очите на мъжът ми."

"София, благодарение на теб и включването ми в програмата, постигнах впечатляващи резултати. Ти ме научи как да се храня здравословно, че не трябва да се гладува даже напротив трябва да се храним често и с разнообразни храни. Тренировките бяха голямо изпитание за мен, доста се измарях и затруднявах. В началото ме болеше всичко, но с труд, желание, подкрепа и воля се постига всичко. През това време се запознах с две момичета, които заедно със, София много ме подкрепяха ими вдъхваха кураж, бяхме страхотен екип. Много съм доволна от постигнатото и поставянето на ново начало за здравословно хранене и тренировъчен режим. Ще продължавам в тази насока и приветствам всеки изгубил вяра да е по-смел и упорит . Да се довери на София Мазуренко, защото тя е един усмихнат, ведър, положителен човек и голям професионалист. На мен тя ми помогна много с професионални съвети, кураж, подкрепа и най-вече имаше вяра в моя успех.!"

"Всеки ден някой ми казва, колко много съм отслабнала и колко добре изглеждам. Ерата на "да не чакаш трето" изчезна. В началото на програмата, семейството ми беше доста скептично. Но очевадния резулрат, още на първата седмица, ги накара да се опитват да помагат кой с каквото може. Какво научих... Много за храненето. Ако искаш да си добре, трябва да се храниш правилно. Възможно е, дори с две деца, съпруг и работа. Получих богата физическа култура. Влюбена съм в разтягането ). Смятам да работя усилено, и съм сигурна, че ще стане. Контрастния душ е другото от което няма да се откажа. Кожата става разкошна, нервите изчезват ))) В клиповете с тренировки, най- полезно извън упражненията ми беше, че момичетата или казват как да се диша или го правят със звук по който да се ориентираш. Обяснемията за правилно изпълнение на упражненията също. София, ако си спомняш, първият път когато ти писах казах че си искам тялото от преди забременяването.... Е имам по- хубаво тяло днес. И затова си виновна ти. Благодаря ти, че ми даде възможмост да се променя"

Искате да отслабнете за 30 дни? Възможно ли е това? ДА, ВЪЗМОЖНО Е! ГАРАНТИРАМЕ РЕЗУЛТАТ!

Персонализирана Онлайн тренировъчна програма за вкъщи + Индивидуален хранителен режим:

Не се колебайте, а започнете сега!